Levande kraft-kurserna

Sedan våren -19 tar vi en paus i kursandet. Efter femton års kursverksamhet har det blivit dags att stanna upp lite mer radikalt, reflektera och känna efter vad vi vill skapa, göra och erbjuda. Det betyder inte att det blir tyst – Cicci sänder fortfarande Tisdagstankar live varje tisdag klockan 12 från facebooksidan, och inspelningarna hamnar därefter på youtubekanalen. Bloggen fortsätter också, och får rentav ny kraft nu 🧡. Nyhetsbrevet blir också lite renoverat, och kommer att bli både mer innehållsrikt och mer regelbundet. Och i shoppen fortsätter vi att erbjuda böcker, ljudfiler och annat.

Vi önskar dig välkommen till ett eller flera av dessa kanaler och format! När det dyker upp nya kurser kommer det med säkerhet att framgå både här på hemsidan och via övriga kanaler 😉

Inför min första kurs hade jag med mig en stor rädsla att ingenting skulle hända, men det rann ganska snart av mig. Trots att jag aldrig riktigt vet hur jag ska reagera eller vad jag kommer att stöta på inom mig under en kurs, känner jag mig alltid lika trygg. Cicci och Per finns där hela tiden och jag litar fullständigt på dem. Jag har alltid lämnat kurserna med en känsla av kraft och glädje inom mig.

 

Det är i vardagen det märks, ofta till min egen förvåning: ’Nämen, nu tänker jag ju inte sådär längre’ eller ’Så här lugnt brukar det inte kännas inombords i såna här situationer’. Varje kurs har varit som en mental detoxkur. Jag längtar ofta efter den där speciella känslan på kurserna där allt känns tillåtet, öppet och … ja, magiskt.

Lena Sahlberg, Sala

Nu förstår jag att jag också är viktig, och jag vågar stå upp för mig själv på ett annat sätt. Jag börjar känna att jag vet vad som är rätt, i stället för att lita blint på andra.

Jag tycker att ni gör det så bra, både upplägget och hur ni hanterar det som kommer upp. Jag borde väl inte vara förvånad vid det här laget, och det är jag väl inte heller … men fortfarande ”in awe”.

Linda Sandin, Vällingby