Individuella sessioner via Skype

Behöver du se klarare på dig själv, en situation eller ett förhållande? Vill du lära känna och förstå dig själv bättre? Eller vill du lära dig att slå av på tempot, stanna upp och slappna av? Jag har i femton års tid lett kurser och erbjudit sessioner med fokus på livsglädje, kraft, självkännedom och inre utveckling, och mina sessioner via Skype hjälper dig genom att skapa ökad medvetenhet, förståelse, handlingskraft, glädje och närvaro.

Boka tid

Under sessionen stannar vi upp, känner efter, pratar och gör eventuellt någon övning. Syftet kan vara att hjälpa dig

  • se klarare på en situation eller ett förhållande
  • lära känna eller förstå dig själv bättre
  • hitta vad du känner och vill
  • slå av på tempot, stanna upp och slappna av
  • uttrycka dig tydligare (eller veta vad du vill uttrycka)
  • forska djupare i dig själv som människa
  • komma tillrätta med beteendemönster eller gammalt bagage som hindrar dig från att leva så som du vill

… eller förstås någonting annat som du tror att jag kan vara till hjälp med 😊

Det är i hög grad dina behov och önskemål som avgör vad vi gör och talar om under din session, och om du vill kan du gärna skriva ett mail och berätta om dig själv, vad som fått dig att boka sessionen och vad du hoppas att den ska ge dig.

Boka tid

Kärleksfulla självinsikter – ett underbart möte med mig själv när jag behövde det som mest. Sessionerna gav en spegelbild av mig själv som fått mig att inse saker jag inte sett förut. Ska du investera i något i livet så lägg pengarna på dig själv. Du kommer inte att ångra dig.

Helen Haaranen-Loor, Linköping

Sessionerna gav mig en rejäl start till något nytt! Cicci är kraftfull, fokuserad och full av energi! Det här kommer att förändra dig till det positiva. Jag har gjort massor och gått på massor av ”saker” men inget så kraftfullt som det här. Jag skulle varmt rekommendera en serie sessioner med Cicci – man måste få känna på varandra och våga visa, och det är då hon gör underverk … när man släpper in henne i de ”hemska” tankar man har 😊

Häla El Sheemy Washbrook, Sollentuna