Nya, goa Björnåker ♥

Vilket fantastiskt jobb jag har! Förra helgen hade vi en Levande kraft Special – en nära, djupgående kurs med bara sex deltagare. Det var tre dagar av närvaro, sanning, djupare medvetenhet och mer och mer inre rymd. Och bonusen med Specialerna är att de inte bara är det – vi skrattar, upptäcker och delar med oss av oss själva till varandra också.
Och vi äter smarrig mat! 🙂

07082013-2013-08-07-9540_xDet känns fantastiskt att ha en alldeles egen minikursgård. I somras byggde Per och jag vidare på det som först var vår villa, sedan blev vår ganska stora ”lilla sommarstuga” och nu funnit sin sanna natur som kursgård i litet format. Tänk så passande att den också kommer att hjälpa människor att hitta just sin sanna natur ;-). Rent praktiskt är det förstås en bit kvar än – det stora nya bad/duschrummet kommer att bli ett tidskrävande projekt när det väl blir dags – men den senaste långhelgen fyllde huset med en härligt meditativ medvetenhet som känns som om den passar bra ♥

Det här lilla, nära formatet med bara 4-6 deltagare har varit så uppskattat att vi lagt in två helgkurser också nu under hösten.

En helg för The Work

Den första kursen går av stapeln den 11–13 oktober, och då gör vi en djupdykning i Byron Katies The Work. Det är en helg öppen för alla som känner till The Work och vill

  • använda det mer
  • fördjupa sin förmåga att utnyttja det
  • hjälpa andra som vill använda det.

Vi börjar på fredag kväll och ägnar oss åt att fördjupa, stanna upp, slappna av, släppa taget och upptäcka nya saker om oss själva och världen fram till söndag lunch. Det blir en djupgående, enkel, radikal helg för inre transformation. Hör av dig om du är intresserad!

Nyfiken nu direkt? Varsågod – här finns en alldeles gratis The Work-introduktion som du kan spara eller läsa direkt i webbläsaren.

Självförtroende och självkänsla –
mjukstart med Levande kraft

07082013-2013-08-07 9560_xDen andra kursen är en mjukstart för inre utveckling den 25–27 oktober för dig som tilltalas av det formatet med liten grupp, som vill förstå mer om hur ditt psyke fungerar och hur du kan leva mer fullt ut och som vill komplettera det du kanske tidigare läst eller hört talas om. Kursen liknar Levande kraft steg I till sin inriktning – djupet är detsamma men formatet lite mjukare. Hör av dig om du är intresserad!

Och du, vi blir jätteglada om du delar med dig av informationen till personer som du tror skulle gilla kurserna!

Brukar du åka på kurser? Vilka format gillar du bäst? Större grupp och mycket energi eller mindre grupp och ökad närhet till varandra? Längre kurser eller kortare? Övernatta eller åka hem och sova?
Kommentera gärna! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publicerad av Cicci Lyckow Bäckman