Mer yoga ♥

Igår, ensam hemma i tystnaden efter tisdagens yogakväll på Kungsholmen, var det skönt stilla i kroppen. Och yogafunderingarna fortsatte – du kanske minns dem från i somras? Det visade sig att sommaren bjöd på mycket – en alldeles egen liten kursgård, fantastiska grillkvällar i det vackra vädret, mycket meditation. Men någon högsäsong för yoga blev det då inte för mig. I höst blir tisdagskvällarna ett stadigt inslag i form av kundaliniyoga med Siri SimranPer Amore vid Fridhemsplan. (Och ja, Per är med också. Lite extra passande faktiskt.) Men jag vill yoga på andra sätt också. Lite yinyoga kommer det nog att bli bland annat, hemmavid.

Och det här med just hemma är ju så praktiskt också. Att kunna välja tid och pass och omfattning själv. Att ha nära till duschen och aldrig behöva köa. Och att aldrig behöva åka någonstans till att börja med.
Jag har laddat ner två appar till telefonen (den rosa ”Bara yoga” och en blå ”Daily yoga”, båda med engelsk guide, båda till både Android och iPhone) efter tips från vännen Helen, och de ska testas under de kommande veckorna! Om du provat någon av dem, skriv gärna vad du tycker!

Med mina appar, och yinyoga inspirerad av Liv Stavås, och kundalinitisdagarna – ja, det blir nog fullt tillräckligt för den överskådliga framtiden.

Dessutom har jag nyligen tillsammans med den yogande kollegan Maria Moberg börjat planera en spännande och annorlunda kurs som erbjuder en fysisk och känslomässig upplevelse av enneagrammets nio personlighetstyper. När den blir sjösatt – DET ska bli roligt! Lite annat smått och gott i form av nyheter i Stockholm finns också i pipelinen … Watch this space! 🙂

One response to “Mer yoga ♥

  1. Idag (torsdag) har jag testat båda apparna. Jag hoppas att det var en tillfällig hicka de hade, för med båda två hände det att guidningen fortsatte men bilden frös. Ogilla.

    Båda hade dock plusset att den (tycker jag) störande bakgrundsmusiken gick att stänga av. Upptäcktsresan fortsätter …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publicerad av Cicci Lyckow Bäckman