Ljus och utveckling

När jag var liten trodde jag att det var värmen som gjorde att saker och ting började knoppas och växa på våren. Först när jag var lite äldre insåg jag att det inte handlade om värme – det handlade om ljus. Och jag själv fungerar likadant som naturen; även om temperaturen är densamma i februari som i december – eller det faktiskt har blivit kallare – är det någonting som börjar vädra vår inom mig. Det är ljuset. Ljuset är annorlunda. Även om jag inte är kognitivt medveten om att ljustimmarna är fler eller medvetet noterar att solen står högre på himlen (och just det är lite svårt för närvarande, eftersom den visar sig ganska sällan ;-)) registrerar något inom mig att livet är på väg att ta nya tag.

Såhär dags på året närmar vi oss också våra första kurser för året: steg I och steg III i mars. Steg I är alltid lika rolig och livsbejakande med sina nya, nyfikna, modiga deltagare som längtar efter något mer. Att få vara en del av det första steget vidare – antingen det gäller någon som nyss upptäckt de oerhörda möjligheterna som väntar inombords eller någon som redan sett dem och vill gå djupare – är så förunderligt och livgivande.

Och sedan fortsätter vi med steg III. Det är som att sjunka ner i medvetenheten med hela som varelse och smaka på och njuta av djupet, friheten och glädjen vi hittar där. Jag är så tacksam för er alla som kommer och gör den här resan tillsammans med oss. Tack, tack tack ♥.

Har du det inom dig också, det där som längtar efter friheten? Vill du upptäcka dig själv inifrån och ut? Du är välkommen att höra av dig om du har frågor. Och om du är i Stockholmsområdet och vill mötas personligen innan du bestämmer dig är du välkommen på ett introduktionssamtal.

Jag såg en så bra uppmaning en gång: ”Gör något idag som ditt framtida jag kommer att tacka dig för.” Det är en skön tanke.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publicerad av Cicci Lyckow Bäckman