Göra höst

En förlängd helg på vårt älskade Björnåker. Vi åkte hit för att ”göra höst”: ställa om ventilationen, städa in utemöblerna och låta robotgräsklipparen gå i ide för vintern. Men det har känts helt fel, för världen har bjudit på rena sommarvädret, och först framåt kvällarna blir det lite kyligare – när solen börjar gå ner och luften visar hur sval den faktiskt är i sig själv.

2016-09-24-13-03-50Sådana här stunder känns mitt liv välsignat. Möjligheterna att ta ett par dagar extra när det känns som om det behövs. Möjligheten att vara flexibel. Och ovanpå det, att få jobba med saker som jag tycker är så fantastiskt roliga.

Det extra roliga på jobbfronten den här hösten är bland annat en förfrågan om att ”enneagramtypa” ett par chefer och hålla en introduktionsdag för dem i Enneagrammet. Dessutom ska vi åka till London i slutet av oktober för ett eget enneagramäventyr ❤️ Och sedan kommer förstås vår klassiska kombo av Levande kraft steg I och steg II i november – lååångt fram kan det kännas som, fast när jag och älskade Per går igenom kalendern konstaterar vi ändå att det före våra egna novemberkurser bara finns en enda helg då vi (än så länger) inte har bokat någonting överhuvudtaget. Och parallellt med alltihop löper härliga Egobitar vidare.

Så ibland flyter allt bara på i lugn takt, och andra gånger känns det som ”extra allt”. Just nu, för mig, är det ganska mycket extra och på ett vis ganska mycket som känns nytt, särskilt på det mer subtila, personliga planet. Hjärtat deltar på ett nytt sätt; en rik, välsignad, kärleksfull och utmanade energi.

Hur känns din höst hittills? När vi ställer undan och bäddar ner sommaren och sommarprylarna känns det ju på ett vis som om hösten är ett slags lågsäsong … men det är ju samtidigt både skördetid, om vi stannar kvar på naturens område, och en tid för massor av nystarter, projekt och friska tag. Vad vill du förändra, uppleva eller uttrycka i höst?

Du som vill hitta, förstå eller befria mer av dig själv är varmt välkommen på någon av våra kurser. Och om du bor i Stockholmstrakten och föredrar att börja med enskilda samtal där du varsamt kan börja nysta i vad du känner och vad du vill kanske du vill höra av dig till Linda på Liv och ro, som även hon är full av levande kraft och erbjuder precis den sortens sessioner ❤️.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publicerad av Cicci Lyckow Bäckman