Förändring och förvandling

Cicci_2014-09-20-0257_ovalNytt år, nya kläder! Nog för att jag på ett vis alltid förknippat hösten med mer ”nytt” än den här tiden mitt i vintern – jag tror det beror på alla år av skolgång då hösten representerade nytt schema, nya böcker och kanske rentav ny skolväska eller skola – men nu kändes det ändå som tid för något annorlunda. Så hemsidan fick en ny skrud i dagarna, privatsessionerna försvann ur det officiella utbudet och utbildningen Egobitar fick den egna plats i menyn som jag tycker att den förtjänar! 🙂

På kontoret är jag i slutfasen av översättningen av Joe Dispenzas bok You Are the Placebo om epigenetik och vår möjlighet att bokstavligen talat förvandla oss själva till nya människor. Det är egentligen inga nyheter – liksom tidigare är budskapet att vi kan åstadkomma förändringen med enbart tankens kraft, genom att ”bara” välja att uppleva nya saker och fokusera på en ny verklighet. Som jag och många andra med mig upptäckte redan för många år sedan är det inte så ”bara” – men som många av oss också har upptäckt är det fullt möjligt. Är du en av oss?

Det kan förstås vara ett beskt piller att svälja, insikten att vi inte bara kan påverka vår egen verklighet utan också redan gör det. Den verklighet jag lever i nu är resultatet av hur jag tänkt, känt och agerat hittills. Vill jag fortsätta med det? Vill jag välja något nytt? Vill jag medvetet välja bort vissa beteenden, saker, personer, vanor eller tankemönster som jag upplever inte gagnar mig längre och ersätta dem med nya? Hur vill jag att de nya ska se ut? Det är som att stå framför ett smörgåsbord av möjligheter och kunna välja fritt. Inte helt tokigt! 😉

Så med utgångspunkt i den nya, renare hemsidan öppnar jag året med siktet inställt på ett nytt, tydligare och mer målmedvetet liv. Häng på, vettja!

CLB_sign

One response to “Förändring och förvandling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publicerad av Cicci Lyckow Bäckman