Är du redo?

Gå de här kurserna om du vill upptäcka din egen glädje och väg. De passar alla som vill lära sig mer om sig själva – ett kärleksfullt sätt att tänja på gränserna, och du är helt trygg i Ciccis och Pers händer. Jag gillar också att de är så ”jordiskt andliga” – det är inget flum, men kurserna ger ändå en smak av andligheten.

Helen Haaranen-Loor, Linköping

Hitta friheten i mars!

Levande kraft-kurserna handlar alltid om att möta dig själv på djupet och hitta friheten, kraften, livsglädjen och kärleken till dig själv. I mars håller vi två kurser: TRE DAGAR och FEM DAGAR, som också kan kombineras till VÅRRETREATEN. Läs mer om kurserna via respektive länk, anmäl dig direkt via knapparna nedan, eller hör av dig om du har frågor!

På kurserna hittade jag en helt ny kontakt med mig själv och min kropp, och idag är jag inte låst i mitt huvud längre. Jag kan ta ett djupt andetag, hitta kroppen och släppa taget.

Lena Sahlberg, Sala

Tre dagar

Vår ”gröna pist” – tre dagar för att lära känna dig själv på riktigt. Välkommen till rörelse, andning, stillhet och insikter.

14-17 mars 2019
Lundsbrunn
Kursavgift 5 900 kr, varav anmälningsavgift (icke återbetalningsbar):
1500 SEK
Läs mer

Fem dagar

Vår ”svarta pist” – fem dagar för att integrera vilja, känsla, tanke och den inre stillheten till en harmonisk helhet.

19-24 mars 2019
Lundsbrunn
Kursavgift 8 900 kr, varav anmälningsavgift (icke återbetalningsbar):
1500 SEK
Läs mer

Vårretreaten

En unik möjlighet till djupgående inre arbete i kombination med ett par dagar för dig själv i avskildhet.

14-24 mars 2019
Lundsbrunn
Kursavgift 11 800 kr, varav anmälningsavgift (icke återbetalningsbar):
1500 SEK
Läs mer

Helt underbara kurser – djupa, träffsäkra och effektiva. Ni blir bara bättre för varje gång och för mig med otroligt proffsiga händer fram på min inre resa.

Lars Brusewitz, Strömsund