Det har infunnit sig en slags känsla av självklarhet, att jag är ok som jag är, att världen och det som händer är ok. Vad skulle väl kunna vara bättre? 🙂

Carina Ahlberg, Enhörna

Jag känner mig skönt skör och har en spirande tro på att jag små småningom klarar att släppa taget om det förflutna, hålla mig själv i handen och växa upp. Ni får de tuffaste utmaningar att bli till något givande, positivt och insiktsfullt för mig. Musiken varieras också från kurs till kurs och är så himla skön och rätt. Och ert samarbete är en njutning bara det!

Lars Brusewitz, Strömsund

Gå de här kurserna om du vill upptäcka din egen glädje och väg. De passar alla som vill lära sig mer om sig själva – ett kärleksfullt sätt att tänja på gränserna, och du är helt trygg i Ciccis och Pers händer. Jag gillar också att de är så ”jordiskt andliga” – det är inget flum, men kurserna ger ändå en smak av andligheten.

Helen Haaranen-Loor, Linköping

Instagram